Konceptet

Kirstinedal Mølles vision er at producere hestefoder af den bedste kvalitet. Vi kalder det ”Hestefoder med omtanke”. Vi står altid klar med råd og vejledning i vores kunderservice. Selve leveringen af foderet står Kirstinedal Mølles egne chauffører for, der yder den bedste service til den enkelte kunde. Kontakten til kunden er i alle henseender en vigtig del af vores vision, da det giver os mulighed for at opnå et indblik i de ønsker kunden har. Det sikrer, at vi også i fremtiden kan levere et unikt produkt til vores kunder.

Produktet

Kirstinedal Mølle går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor er hestefoderet altid frisklavet. Foderet bliver lavet dagen før leveringen skal ske, og kan holde sig i ca. 8 uger. Det betyder samtidig også, at det ikke er nødvendigt at tilsætte nogen form for syre eller konserveringsmidler for at sikre holdbarheden. Kornet er varmebehandlet og sikre en god og letfordøjelig energikilde.

Levering

Vi varetager selv leveringen af foderet, da det giver os bedre mulighed for at imødekomme de ønsker kunden har. Foderet bliver leveret direkte ud til kunden, og vores chauffører stiller det ind i stalden, foderrummet eller hvor man ønsker at foderet skal stå. Samtidig er det muligt at modtage en sms dagen før leveringen sker, så man har mulighed for at gøre klar til leveringen.

Den gode service

Vi sætter en ære i at yde den bedste service til vores kunder, uanset om det eksempelvis er i relation til en gratis foderplan, levering eller rådgivning i forbindelse med valg af foderblanding. Vi tilbyder vores kunder sms-service, hvor man modtager en sms dagen før levering, hvilket gør det nemt og hurtig at bestille foder. Kundeservice kan kontaktes på telefon, sms, email, og facebook.

Historien

Gården Kirstinedal ligger på Limfjordsøen Mors. Oprindelig var driften fokuseret omkring svineproduktion, men i 2004 valgte vi at omlægge produktion og starte Kirstinedal Mølle, med henblik på at benytte det overskydende korn til fremstilling af hestefoder. I dag leverer Kirstinedal Mølle hestefoder til rideskoler, stutterier og stalde i hele landet.

Vi st√łtter

Kirstinedal har valgt at støtte et par topryttere, der er seriøse med deres ridning, og som derfor har brug for, at hestene yder deres optimale. Vi støtter militaryrytteren Anne Dorthe Espensen og springrytteren Christina Jacobsen, som begge fodre deres heste med blandinger fra Kirstinedal Mølle. Vi får til gengæld feedback på foderet fra rytterne, så vi også i fremtiden kan udvikle vores produkter i samarbejde med eliten.