Betaling
Kirstinedal Mølle modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Kirstinedal Mølle bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Hvis man har indtastet rabatkode og er berettiget rabat, så fratrækkes det efterfølgende. Det vil sige at vi manuaelt trækker rabatten inden beløbet fratrækkes på kontoen. 

Vi har et palle gebyr på 100 kr incl moms pr palle. Beløbet betaler man ved levering. Når vi tager pallen retur, får man hele beløbet retur. Det vil sige at det i princippet ikke koster noget, når vi får pallen retur. Vi sætter pallegebyret på fakturaen efter bestilling, da systemet ikke selv kan tilføje en palle/paller. 

Levering

Kirstinedal Mølle leverer kun til Jylland og Fyn. Leveringstider bliver oplyst på e-mail efter køb. Leveringstiden kan være op til 14 dage indenfor normal fodersæson (oktober-april), afhængig af hvilket område det skal leveres til. Udenfor fodersæsonen kan leveringstiden være lidt længere. Ønsker man levering til Sjælland kan det bestilles ved at kontakte os.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Kirstinedal Mølle vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Kirstinedal Mølle
Asselsvej 90
7900 Nykøbing Mors

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@kirstinedal.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.