4 oktober 2017

Ny forhandler i Ebberup på Fyn

Vi har fået en ny forhandler i Ebberup på Fyn. Det er primært rideudstyr  og tilbehør til islandske heste og derfor har de fremover valgt at sælge Complete Ice-Cold og Kirstinedals Lucernemix  i deres butik. Se åbningstide mm på  http://rytterkompagniet.dk/

4 oktober 2017

Velkommen til Caroline Attermann

Caroline Attermann er  13 år og en dygtig springrytter. Hun er fra lokalområdet og har købt foder fra Kirstinedal Mølle i flere år. Vi har indgået sponsoraftale med hende og ser frem til at støtte op om det unge lokale talent. Læs mere om Caroline Attermann

21 September 2017

Plus og Breed i forbedret udgave

Complete Plus og Complete Breed indeholder nu mere sort havre end før og mindre almindelig havre. Den sorte havre giver ikke tændte heste og proteinindholdet er højt. Det eneste vi ikke har ændret på er prisen. 

7 September 2017

Webshoppen er nu åbnet

Som noget nyt har vi nu en online shop på vores hjemmeside. Den gør det nemt og hurtigt at bestille og betale foder. Umiddelbart efter køb modtager I en mail fra os med et leveringstidspunkt. Se vores Webshop her.

 

7 marts 2017

20% rabat til nye kunder

Du skal i din ordre angive rabatkode "RABAT2017" for at opnå 20 % rabat (gælder kun for første levering for nye kunder). Se her hvor nemt det er at bestille eller gå direkte til Online bestilling.

 

3 marts 2017

Ny forhandler i det sønderjyske

Vi har fået en forhandler i det sønderjyske, Sønderborg Planteshop, som fremover vil sælge et udvalg af vores foderblandinger. Det er muligt at forudbestille foder hos dem, så man er sikker på foderet er på lager. Se mere på http://www.kirstinedal.dk/bestil-online1211

23 November 2016

Vi sænker prisen

Vi sænker prisen på udvalgte produkter resten af denne fodersæson. Prisen på Complete Plus & Complete Breed i bigbags, falder med 20 %. Det er stadig samme gode kvalitet, som alle vore foderblandinger er kendt for, kun prisen der ændrer sig.Se vores prisliste her.

 

21 september 2016

Bestil en gratis foderprøve

Nu er det muligt at bestille en gratis foderprøve fra www.kirstinedal.dk, så man kan se foderet inden man bestiller. Man kan vælge mellem alle vore foderblandinger og derudover sender vi et par flotte fodertavler med´. Bemærk at man kun kan bestille 1 foderprøve  indtil 6 okt. 2016 eller så længe lageret haves. 

 

26 januar 2016

Fragtprisen justeres pr. 1 februar

Fragtprisen er blevet mere enkelt. Fra den 1 februar er prisen for fragten 250 kr ex moms uanset hvilken mængde foder og halmpiller man bestiller. Vi leverer med vores egen lastbil og chaufføren sørger altid for at yde den bedste service. Foderet stilles helt ind på plads i foderrummet, hvis det er muligt. Prisen er gældende for Jylland og Fyn. Kontakt kundeservice for fragtprisen til Sjælland.  

 

4 september 2015

Vinderen er......

Vi takker for alle bedømmelserne vi har fået på facebook og deltagelse i vores konkurrence på et gavekort på 500 kr til Kirstinedal Mølle. Vi har udtukket en vinderen og den heldige vinder er: Louise Carstensen Pedersen. Vi har kontaktet vinderen.

 

20. august 2015

Vind et gavekort

Vi vil gerne have din mening om os. Bedøm os på facebook og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr til Kirstinedal Mølle. Fredag den 4 sept. 2015 udtrækkes der en vinder blandt alle bedømmelserne.

Skriv en bedømmelse her

18. august 2015

Det nye kirstinedal.dk

Vi er klar med en ny hjemmeside, som gør det lettere for alle vores brugere at navigere rundt på siden. Indholdet er det samme, vi har bare gjort den mere brugervenlig og mobiloptimeret, samt givet siden en "make-over". Tag godt i mod det nye kirstinedal.dk, og god fornøjelse

17. april 2015

Nyhed: Ice-Cold & Power

Kirstinedal Mølle har udviklet 2 fuldfoderblandinger. Vi kan nu tilbyde et muslifoder, der er specielt velegnet til islændere, koldblodsheste og ponyer. Derudover har vi forbedret, en foderblanding vi i forvejen har, Complete Power.

Se mere om de nye forderblandinger her

20. oktober, 2014

Udegående heste om vinteren

Efter en mild og lun sensommer  har efterårskulden meldt sin ankomst. Det er nu der skal tages stilling til om hestene skal ind i en varm stald  eller om man fortrækker at hestene skal gå ude hele vinteren. Læs her hvilke krav der er, hvis hestene skal gå ude om vinteren.

Læs artiklen her

12. oktober, 2014

20% rabat til nye kunder

Du skal i din ordre angive rabatkode "RABAT2015" for at opnå 20 % rabat (gælder kun for første levering for nye kunder). Se her hvor nemt det er at bestille eller gå direkte til Online bestilling.

 

Se flere tilbud her

21. april, 2014

Ny butik

Butikken er nu færdigrenoveret både indvendig og udvendig. Vi har ombygget og isoleret butikkens forgang, så foder og vinterens gulerødder kan opbevares optimalt. Endvidere har vi udvidet vores varesortiment, så det er bestemt et besøg værd.

Se mere om butikken her

12. november, 2013

Kirstinedal Mølle i Hestemagasinet

Hestemagasinet har i denne måneds udgave en artikel fra Kirstinedal Mølle. Artiklen omhandler familien bag Kirstinedal Mølle og hvordan virksomheden gennem årene har udviklet. Der sættes endvidere fokus på foderets høje kvalitet og den ekstraordinære service kunderne får.  

 

7. august, 2013

Kirstinedal får flot omtale

Magasinet "Mark" har i denne måned sat fokus på Kirstinedal Mølle. Den 5 siders artikel beskriver hvordan Kirstinedal Mølle startede og hvordan det har udviklet sig igennem årene. I artklen er der sat fokus på den gode service vi giver til kunderne og kvalieten af de råvarer vi bruger.